ATATÜRK ANAOKULU

WEB https://ataturkanaokulu66.meb.k12.tr
Adres : Emek Mahallesi Hürriyet Cad. No 28 Akdağmadeni / Yozgat
VİZYON : Bireysel farklılıkları benimseyerek, çağdaş dünyaya ayak uydurabilen, yeniliklere açık, geleceğe güvenle bakan, öz kültürünü tanıyan, koruyan, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve sportif etkinliklerde kendini ifade edebilen, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
MİSYON : *Yaratıcı düşünen,hayal gücü gelişmiş,sağlıklı ve sevgi ortamında büyüyen,sevgi ortamında büyümeye,gelişmeye devam eden çocukların aile hayatının yanında temelin bir parçası olmak. *Çocukların,sosyal yaşantıya ve ilkokula uyumlarını kolaylaştırmak. *İlgi ve ihtiyaçları dikkate alan,teknolojiyi eğitim ortamına adapte eden,sürekli gelişim ve değişimi temel alan,okul-aile-çevre işbirliğini etkin kılarak kaliteli iletişim,kaliteli hizmet ve nitelikli insan gelişimini başlangıcı olmak.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :